dimecres, 1 de març del 2023

09.- Resum del compromís de la Tesi Causa Cooppel per la Pau i dels 5 programes Cooppel.-


Internacional des del dia 08-06-17 a Andorra la Vella


 Aclariment sobre la Causa Cooppel per la Pau, 2030.-

1.- Pla general i els cinc programes Cooppel.- 
Ferran i Fina Masip professors i psicopedagogs porten a terme la tesi basada en els principis de la investigació acció i de la pràctica reflexiva denominada "Causa Cooppel per la Pau" que té el pla director general la qualitat de divulgació pública com a causa, animació personal i comunitària a la negociació i a la mediació veïnal i el suport motivacional personal i comunitari en aprendre a aprendre sempre i a tot arreu amb atenció a les persones de totes les edats, a les famílies i a les associacions en tasques de suport motivador en la mediació i en la prevenció. 
Tenim que destacar dels nostres diversos programes els cinc programes clau Cooppel següents: 
1.- PERSONAL. Atenció directe a persones amb dol, aprenentatge oral del català, atenció a la víctima, etc. Segons els seus interessos, necessitats, capacitats i aspiracions.

 2.- ESCOLAR. Camp educatiu en família.- Programa Cooppel de suport a les famílies amb menors d'edat presencial C@M.ins ( a l'institut Antoni Martí i Franquès de Tarragona) i el telemàtic C@MINS @RREU, "Éxit escolar i educatiu familiar i social".

3.- UNIVERSITATS. Relacions amb les universitats. Programa Cooppel de suport a la universitat. En acollir projectes d'Aprenentage Servei "APS" a estudiants de totes les facultats  i pràcticum de pedagogia,  "Aprenentatge Servei Comunitari universitari".
4.- ENTITATS I RECURSOS.-          Associactivisme.- Forma part de 15 associacions a la junta directiva i 15 més en les assemblees com a soci. Qx15-30 
Programa Cooppel Social en Atenció a Associacions com l'Ateneu de Tarragona, Federació i AAVVs, Federació Catalana Voluntariat Social i associacions, Centre estudis del Priorat (CeP), a ràdio Falset amb el programa mensual col·laborador Priorem Priorat, etc. "Associacions motors de la convivència i de la seguretat personal, social i comunitari"

  https://agendaanims.blogspot.com/2023/02/171-posem-en-marxa-una-seccio.html

5.- PATRIMONI NATURAL, CULTURAL, ARQUEOLÒGIC, ETC.
Patrimoni culturals, històric, arqueològic, turístic  i les ocasions de les relacions en família.-              Programa Cooppel sobre l'entorn i les aplicacions en els museus locals, biblioteques i les visites en família dels museus, espais naturals, rurals i urbans  així com les sales d'exposicions temporals. "Entorn comunitari, identitat, pertinença i participació"
Cada programa té els seus propis projectes, aquests les seves estratègies i cadascuna la seva avaluació dels resultats.

2.- Impacte i el camp d'influència i la nostra disposició voluntària .-
Cal destacar a les persones en general de totes les edats, a les famílies en general i amb menors d'edat en relació amb els pares, mares o tutories legals que en són les responsables, a les associacions on en 15 estem a la junta directiva, altres 15 en l'assemblea, QX15-30 altres en relació als convenis que fem en cada cas. Ajuntaments, Centres de Dia, Residències assistencials, etc.

Amb això pretenem aconseguir més difusió per la premsa i per les xarxes socials amb més de 10.000 contactes i per mitjà de les mateixes institucions, així com postular i aconseguir en formar part en consells internacionals governamentals o no ONG, al voltant de la UNESCO i dels O.D.S. 2030 de les Nacions Unides amb la publicació de l'INFORME "InfoQX2030" per abans de 2030, amb el marc teòric i el pla general amb els beneficis, els efectes mentals i l'impacte a l'entorn cultural, social i educatiu de la pràctica Cooppel.

3.- No dubtis en contactar, sense cap compromís.-
Per a més informació: 
Escriu al what's número 619 79 39 69   i a info@cooppel.org. Et responem el més aviat possible.


Foto a la Necròpolis, enguany celebrem el seu centenari, el passat diumenge dia 26 de febrer

El patrimoni, museus, biblioteques, etc.
Postulants als consells de les educacions a favor dels O.D.S. 2030, de les cultures en pro de la pau mental i social i de les ciències a favor de les llibertats i de les responsabilitats 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada