dimecres, 26 de juliol del 2023

11.- Relació de les 15 associacions on estic a la direcció com a vocal, secretaria de comunicació i mediació o presidència.-


Fina i Ferran, matrimoni

1.- Causa Cooppel per la Pau, 2030
Atenció Cooppel a les persones, a les seves famílies, a les seves comunitats i a les seves associacions. Que també són les nostres. Atenció solidària des del voluntariat social amb relació de mentoria, suport tècnic i motivador, en tasques com voluntariat per la llengua (CNL), C@LCs, Lecxit, Lectura Fàcil, atenció a persones amb dol, com preparar una entrevista de treball, com defensar un projecte o SA en unes proves selectives, etc.

2.- Que vol dir Cooppel i C@LCs?
Com a marca personal i matrimonial en el progrés a la investigació-acció iniciada en 1986, amb la fundació de CERADAI (Centre d'Estudis per la Recerca Acció de Didàctica Aplicada a la Integració) avui més aviat és Coordinadora d'entitats per la Recerca-Acció de Dinàmiques Aplicades a la Inclusió. Cooppel és l'acròstic de: " Cooperació pel sentit del bé comú del segle XXI" i C@LCs és l'acròstic del compromís en l'apostolat lliure catòlic sinodal. Conversa ajuda i lectura compartida solidària.

3.- Atenció Cooppel a les associacions amb tres nivells: 
1.- Les relacions col·laboratives sense ser associat. Col·laboració externa puntual 
2.- Amb raó d'associat i participant en les assemblees i en algunes activitats sense estar a la Junta Directiva
3.- Essent soci estar elegit amb compromís de direcció, coordinació o junta directiva.

Anem ara a donar raó del punt 3 anterior:

4.- Relació d'associacions o projectes solidaris on estem a la direcció com a vocal, secretaria de comunicació i mediació o en la presidència. 

La finalitat és que et puc donar raó i animar-te a la difusió i a la participació.

1.- Impuls i tesi postulant de la Causa Cooppel per la Pau. Som grup d'interès al Parlament de Catalunya

2.- Coordinador de CERADAI, des de 1986. Agenda pública des de 1989. Associats a la Xarxa Unesco en el 2000. Membres de la Federació Catalana de Voluntariat Social. 2011 entre en el Fòrum del CAC. 

3.- Vocalia general d'AESPAT. Des de 1998. Des de 2000 ponent permanent de congressos

4.- Vocalia d'humanitats i Causa Cooppel de l'Ateneu de Tarragona

5.- Vocalia de comunicació i de mediació comunitària de l'AAVV Verge del Carme de Tarragona

6.- Professor emèrit des de 2017 en la direcció del programa Cooppel de l'institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona: Suport a les famílies i suport al PAT. Suport a la Projecte Educatiu Entorn de la Ciutat. 2011-2024

7.- Direcció i realització del programa mensual Priorem Priorat de ràdio Falset. Des de 2008. Enguany 2023 és el XVè aniversari.

8.-  Secretaria de comunicació de la Federació Veïnal Segle XXI de Tarragona Nord, Centre i Eixample i altres.

9.- Coordinació i portaveu del projecte de la Comissió COOPERIS (cooperació de persones, entitats i recursos, creada en el 2011), avui Comissió d'Investigació-acció Ètica (CIÈ) voluntària de Drets Humans i de la Natura de Tarragona ciutat i de la comarca del Priorat. Animació a la Mediació, Escolta-activa  i Negociació empoderada (AMEN). Drets Humans. Drets Humans i Responsabilitats (DHiR)

10.- Impuls de l'apostolat de la comunicació C@LCs per la conversa en apostolat laïcal corresponsable sinodal

11.- Presidència del Centre d'estudis del Priorat (CeP). Associat en el 2003, sostpresidència segon en el 2007-19. Presidència des de 2019.  Enguany 2023, celebrem el XXè aniversari del CeP.

12.- Representant territorial de Tarragona en relació a la Junta directiva de la Societat Catalana de Pedagogia Filial de l'Institut d'Estudis Catalans, des de 2021

13.- Coordinador territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Voluntariat Social.2023

14.- Jutjat de Pau de Cabacés. Suplent des de 2007, titular des de 2020.

15.- Converses C@LCs per a l'empoderament de les persones, segons les seves necessitats, interessos i capacitats. Des de 1976.

Voluntariat mensual i setmanal de voluntariat per la llengua, visitant de residències i centres de dia, hospitals, conversa aprèn català i castellà per a estrangers . Atenció a persones amb dol. Col·laboració amB lectura Fàcil i Lecxit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada