dissabte, 23 de desembre del 2023

13.- Bon Nadal i feliç any nou, 2024 avui i sempre.-

 


Malgrat podem tenir i estar, entre llums de colors, sentir emocions, mostrar l'estima pels demés, viure l'alegria de la vida. 
Sapiguem que sempre som pocs, molts més altres pateixen guerres, pobresa i misèria. 
Junts hem trobat la llum de l'estel, que ens ha ensenyat que la vida té un sentit, és més que alguna cosa, és Algú que dona sentit a l'amor que puguem tenir en la vida, podem estimar sense limits, ningú i res ens pot posar barreres externes. 
Això si el nostre cor cal conrear-lo i malgrat totes les adversitats, podem estimar més cada dia, sempre la llum del Crist reneix en cada cor i en cada instant de tot el món, en totes les nacions, per a sentir-lo ni que no li puguin posar nom, sols cal conservar el cor de bona voluntat.

ESPAÑA E HISPANOAMÉRICA

A pesar de que podemos tener y estar, entre luces de colores, sentir emociones, mostrar el aprecio por los demás, vivir la alegría de la vida. Sepamos que siempre somos pocos, otros muchos sufren guerras, pobreza y miseria.
Juntos hemos encontrado la luz de la estrella, que nos ha enseñado que la vida tiene un sentido, es algo más que algo, es alguien. que da sentido al amor que podamos tener en la vida, podemos amar sin límites, nadie y nada puede ponernos barreras externas. 

Eso si nuestro corazón es necesario cultivarlo ya pesar de todas las adversidades, podemos amar más cada día, la luz de Cristo que renace en cada corazón y en cada instante de todo el mundo, en todas las naciones, para sentirlo ni que no podamos poner nombre sólo hace falta tener un corazón de buena voluntad..







Causa Oferta Sense Fronteres Cooppel per la Pau 
INTERCULTURAL
Tota festa és una oportunitat per a pensar, sentir i expressar l'estima. La festa pot ser un o uns dies, l'estima és sempre.
BONES  FESTES

Toda fiesta és una oportunidad para pensar, sentir, expresar el aprecio. La fiesta puede ser un o unos días, el amor és siempre.
FELICES FIESTAS


TRADUCTOR AUTOMÁTICO

Every party is an opportunity to think, feel, express appreciation. The party can be one or a few days, love is always.

HAPPY HOLIDAYS
Chaque fête est une occasion de penser, de ressentir, d’exprimer son appréciation. La fête peut durer un ou quelques jours, l'amour l'est toujours.
BONNE FÊTES

كل حفلة هي فرصة للتفكير والشعور والتعبير عن التقدير. يمكن أن تستمر الحفلة ليوم واحد أو بضعة أيام، والحب دائمًا.
اجازة سعيدة
kulu haflat hi fursat liltafkir walshueur waltaebir ean altaqdiri. yumkin 'an tastamira alhaflat liawm wahid 'aw bideat 'ayaamu, walhubi dayman.
ajazat saeida

Jede Party ist eine Gelegenheit zum Nachdenken, Fühlen und Ausdruck von Wertschätzung. Die Party kann einen oder mehrere Tage dauern, Liebe ist immer da.

SCHÖNE FERIEN

Кожна вечірка – це можливість подумати, відчути, висловити вдячність. Вечірка може бути один або кілька днів, любов завжди.
ЩАСЛИВИХ СВЯТ


每一次聚会都是一个思考、感受、表达感激的机会。聚会可以是一天或几天,但爱是永远的。
节日快乐
Měi yīcì jùhuì dōu shì yīgè sīkǎo, gǎnshòu, biǎodá gǎnjī de jīhuì. Jùhuì kěyǐ shì yītiān huò jǐ tiān, dàn ài shì yǒngyuǎn de.
Jiérì kuàilè

dimecres, 20 de desembre del 2023

12.- Targeta de presentació 2024.- Ferran de la Causa Cooppel per la Pau.-2030



Voluntari social cooperant amb la difusió de la UNESCO



FERRAN jm. del Cooppel 
Investigació Reconeguda Honoris Causa Solidària (HCS) en el 2004
Apliquem la pràctica Cooppel en el neuro-aprenentatge de la vida en l'èxit del segle XXI. 
Descobrim els nostres talents. 


FERRAN jm. (jm. = Jòsim Marcel·lis) de.......
- Investigador Honoris Causa (2004)  Solidària en  Action Research
NeuroAprenentatge Analògic   Natural  Cooppel. 
-  Psicopedagog.
- Impulsor de la Causa Cooppel per la Pau.  
- Filoperiodisme creatiu i cooperatiu.
- Comentalista

Atenció a persones, famílies i associacions. Conegut per Ferran de (acompanyat de l'associació o del projecte). Com a Comentalista analista i creatiu de guions i narratives utilitza el nom de Jòsim de Josep i Maria i Marcel·lis de Marcelí i Elisa ( els seus quatre avis), en honor constel·latiu familiar als seus avis i Joaguill en honor als seus pares Joaquima i Guillem, com a inventor didàctic de jocs motivadors d'aprenentatge, publicats en llocs rellevants:

RELACIÓ MÉS SIGNIFICATIVA
1.- Joc de la llibertat d'expressió plena. Això...Aleixarenc. L'Aleixar 1976, Reus 2011 i Barcelona 2013
2.- ALBAIN. Jocs alfabetitzadors bàsics inicials. Madrid . 1981.
3.- Escacs Digitals. Zaragoza. 1985
4.- Jocs Toponímics Zaragoza i Barcelona. 1989
5.- Jocs de ràdio local: Premis Micro. Cera-Ràdio 1989-1995, El so de Lluna, Ràdio sant Pere i sant Pau emissora municipal.Tarragona 1993.  La poma i la plastilina Tarragona Ràdio Fòrum i Tarragona Ràdio 1995. Ona Catalana 2002 i Uns Minuts de ràdio Mora la Nova 2018-19. Priorem Priorat 2008-2024 Ràdio Falset.
6.- Mètode DAI o el joc dels progressos en nivells psicodidàctics . Barcelona. 1990
7.- APCIISE. Jocs entre  la distància d'informar-se i de decidir-se. Barcelona. 1996
8.- Causa Cooppel per la Pau: Jocs amb Anàlisi Transaccional creatius d'estratègies de rols empoderatius . Madrid 2014
Altres. + INFO clica

Produccions creatives:
Guions: 
Representació dramàtica en videoclics.- 
El pare fra Pere Perelló visita Cabacés  Conte 2013 i Vídeo 2017 amb Jordi Català
Commemoració centenària.- 
El paper creatiu i humanitari de l'escultor Modest Gené al món  2008 i 2014.
Altres: Josep Maria Tarrasa i professor Sr. Montagud
Ponències:
- AESPAT.- Causa Cooppel por la Paz. Congreso Internacional de Psicologia. Madrid . 2014
- COMT.- Ponència anual entre 2013 i 2019 al Col·legi Oficial de Metges de Tarragona. Un total de set ponencial al voltant del Cooppel, la salut i el neuroplacebo mental. 
- COPC.- Ponències al Col·legi Oficial de Psicologia de Tarragona, una ponència i dues taules rodones amb ponents, una sobre la diversitat de psicologies i el Cooppel i la segona els recursos psicològics en l'atenció Cooppel del dol. 
- COPEC.- I dos ponències en el Col·legi de Pedagogs de Catalunya a Tarragona URV sobre projectes pedagògics i sobre el Cooppel.
- SCP-IEC.-  Comunicant al primer congrés internacional de pedagogia a Lleida. 2022

Xerrades: 
Estratègies fàcils per a treure més profit mental d'aprendre a aprendre. (Cooppel)
Tallers sobre espiritualitat 
Sobre el silenci mental i les estratègies de rendiment espiritual mental (ESTREM)





Promoció cultural solidària amb el suport voluntari APS motivacional Cooppel a les persones, famílies i associacions

Marca personal pública i de la tesi estratègica per evidències servei en investigació-acció i pràctica reflexiva Cooppel.


IS, Intel·ligència Solidària cooperativa de cinc colors de decisions pel sentit comú sostenible de la Llibertat Universal Mental (LLUM).
COOPPEL




FERRAN i TORRENT, jm.
Exercici professional: 1980-2023
Professor psicopedagog terapeuta, especialista en orientació educativa 2011-2016. Assessor psicopedagògic EAP 2003-2011
Mestre Especialista en Pedagogia Terapeutica, Educació Infantil i d'Audició i Llenguatge (MALL) 1980-2003
Exercici creatiu, inventor i investigació
Investigació-Acció Analista Transmediadora Social en la Neurociència Analògica Disponible 
Cooppel de Narratives Neuro-Sensorials, Cognitives, Relacionals i Estils de Vida 
Mentoria Analista Reflexiva Creixement Ètic en Drets Humans (MARCEDH)

Consultoria i mentoria voluntària social:

- Consultoria Cooppel Ètica de Drets Humans. Suport a la transmediació social i en el suport facilitador jurídic.   

- Investigació-Acció en estratègies cap a solucions Cooppel en Aprendre a Aprendre i a saber recordar per aplicar les competències bàsiques en la vida real. 

- Cooppel Rols Analista d' Estratègies  NeuroSensorials, cognitives, relacionals i d'estils dels Talents de  l'Aprenentatge Autònom.    


B.- Professionalitat ad honorem, amb compromís de col·laboració amb Educació, amb Justícia i amb el Tercer Sector Social de Catalunya:

Professor ad honorem especialista en orientació educativa i en assessorament psicopedagògic, mestre en audició i llenguatge (MALL) i en educació infantil, titular de Jutjat de Pau.

C.- Formació bàsica:

Professorat EGB (Matemàtiques i Ciències Naturals), Llicenciat en Pedagogia Terapeuta i en Ciències Religioses (CCRR) i Màster en Història de les Religions (INSAF-URV). Formació de titularitat en Jutjat de Pau. Màster propi en psicologia de la comunicació Anàlisi Transaccional (AT), drets humans, mediació  i analista de les sòcioaddiccions

D.- Ofereix com a voluntari social:

Conferències i ponències o participa en taules rodones segons els temes aquí exposats i dins de la Causa Cooppel per la Pau. Tallers Cooppel. Atenció i   suport motivacional tècnic a les persones. A les famílies i a les associacions. Mediació comunitària per la seguretat, per la salut i per la convivència. Participa en Mentoria de joves i en organitzar situacions d'aprenentatges del català i el castellà.
 

E.- Tesi Causa Cooppel per la Pau, 2030:

Fonamentada en la neurociència, el DUA i els ODS 2030

Drets Socials. Campanya.

SOS Llibertat Universal Mental (SOS.LLUM). 

Alternativa Cooppel en aprendre a aprendre sempre i a tot arreu del Disseny Universal de l'Aprenentatge  (DUA). Enfocat a millorar el sistema educatiu, en temps escolar, extraescolar i en família. 

Investigació-Acció en  Neurociència i aplicacions preventives positives de la I.A.

Estem en alerta i posem alarma en punts clau en el lema de la UNESCO, construir la pau en la ment de les persones. Agafant consciència en l'aprenentatge de la llibertat universal mental (LLUM), que consisteix en conèixer els potencials de la nostra ment, en la nostra voluntat i control dels dilemes de les eleccions segons el Cooppel: tasques d'identificar de com funciona la nostra ment i de com controlar-la, amb preparació, entrenament i ludicació o activitats lúdiques de jocs reals de rol i d'estratègia de cada moment. 

El sistèmic IS Cooppel ens ajuda a tenir la lectura d'un mapa mental de l'entrament neuro-sensorial, narratiu cognitiu, narratiu relacional i comentalista de l'estil de vida. 

Confidencial, amb interès social, solidari i públic i amb criteri de gratuïtat justa i sostenible.

Escriu-me quan vulguis les 24 hores al what´s   

 núm. 619 79 39 69 o bé a

         info@cooperis.cat

         info@cooppel.org    

Responem el més aviat possible


Causa Oferta Cooppel per la Pau Internacional Sense Fronteres 2030

F.- Raó de les entitats i de les  iniciatives solidàries sostenibles associatives.

Dono raó de membre de junta directiva, coordinadora o consell de direcció i en soc responsable de:

-        Impulsor Causa Cooppel per la Pau. (projecte de la coordinació de CERADAI). Som grup d’interès (legislatiu) Parlament de Catalunya des de 2017. Xarxa Associada de la UNESCO des de 2000. Presents des de 2001 a la FCVS.

-        Coordinació territorial de Tarragona de de 2001. Membre del Consell de Direcció (2023) . Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

-        Vocalia d’Humanitats (2017). Conferenciant de l’Ateneu de Tarragona des de 1991

-        AVF Federació Veïnal Segle XXI de Tarragona. Secretaria de comunicació i de mediació des de 2019. AAVV Verge del Carme de Tarragona des de 2000. Vocalia de Mediació Veïnal des de 2018.

-        Programa Cooppel de suport a les famílies ins Martí Franquès Tarragona des de 2011. Escola de pares i mares del Centre Cívic Torreforta 2007. Direcció psicopedagògica. Consell Escolar 2013-17

-        AESPAT- Anàlisi Transaccional. Madrid. Vocalia General des de 1998

-        “Priorem Priorat”, programa mensual col·laborador de ràdio Falset des de 2008. Idea i realització. XV aniversari.

-        Centre d’estudis del Priorat (CeP) des del 2003

- Referent Territorial de Tarragona de la SCP-IEC Barcelona.Soci des de 1991.

- Altres  

dimecres, 26 de juliol del 2023

11.- Relació de les 15 associacions on estic a la direcció com a vocal, secretaria de comunicació i mediació o presidència.-


Fina i Ferran, matrimoni

1.- Causa Cooppel per la Pau, 2030
Atenció Cooppel a les persones, a les seves famílies, a les seves comunitats i a les seves associacions. Que també són les nostres. Atenció solidària des del voluntariat social amb relació de mentoria, suport tècnic i motivador, en tasques com voluntariat per la llengua (CNL), C@LCs, Lecxit, Lectura Fàcil, atenció a persones amb dol, com preparar una entrevista de treball, com defensar un projecte o SA en unes proves selectives, etc.

2.- Que vol dir Cooppel i C@LCs?
Com a marca personal i matrimonial en el progrés a la investigació-acció iniciada en 1986, amb la fundació de CERADAI (Centre d'Estudis per la Recerca Acció de Didàctica Aplicada a la Integració) avui més aviat és Coordinadora d'entitats per la Recerca-Acció de Dinàmiques Aplicades a la Inclusió. Cooppel és l'acròstic de: " Cooperació pel sentit del bé comú del segle XXI" i C@LCs és l'acròstic del compromís en l'apostolat lliure catòlic sinodal. Conversa ajuda i lectura compartida solidària.

3.- Atenció Cooppel a les associacions amb tres nivells: 
1.- Les relacions col·laboratives sense ser associat. Col·laboració externa puntual 
2.- Amb raó d'associat i participant en les assemblees i en algunes activitats sense estar a la Junta Directiva
3.- Essent soci estar elegit amb compromís de direcció, coordinació o junta directiva.

Anem ara a donar raó del punt 3 anterior:

4.- Relació d'associacions o projectes solidaris on estem a la direcció com a vocal, secretaria de comunicació i mediació o en la presidència. 

La finalitat és que et puc donar raó i animar-te a la difusió i a la participació.

1.- Impuls i tesi postulant de la Causa Cooppel per la Pau. Som grup d'interès al Parlament de Catalunya

2.- Coordinador de CERADAI, des de 1986. Agenda pública des de 1989. Associats a la Xarxa Unesco en el 2000. Membres de la Federació Catalana de Voluntariat Social. 2011 entre en el Fòrum del CAC. 

3.- Vocalia general d'AESPAT. Des de 1998. Des de 2000 ponent permanent de congressos

4.- Vocalia d'humanitats i Causa Cooppel de l'Ateneu de Tarragona

5.- Vocalia de comunicació i de mediació comunitària de l'AAVV Verge del Carme de Tarragona

6.- Professor emèrit des de 2017 en la direcció del programa Cooppel de l'institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona: Suport a les famílies i suport al PAT. Suport a la Projecte Educatiu Entorn de la Ciutat. 2011-2024

7.- Direcció i realització del programa mensual Priorem Priorat de ràdio Falset. Des de 2008. Enguany 2023 és el XVè aniversari.

8.-  Secretaria de comunicació de la Federació Veïnal Segle XXI de Tarragona Nord, Centre i Eixample i altres.

9.- Coordinació i portaveu del projecte de la Comissió COOPERIS (cooperació de persones, entitats i recursos, creada en el 2011), avui Comissió d'Investigació-acció Ètica (CIÈ) voluntària de Drets Humans i de la Natura de Tarragona ciutat i de la comarca del Priorat. Animació a la Mediació, Escolta-activa  i Negociació empoderada (AMEN). Drets Humans. Drets Humans i Responsabilitats (DHiR)

10.- Impuls de l'apostolat de la comunicació C@LCs per la conversa en apostolat laïcal corresponsable sinodal

11.- Presidència del Centre d'estudis del Priorat (CeP). Associat en el 2003, sostpresidència segon en el 2007-19. Presidència des de 2019.  Enguany 2023, celebrem el XXè aniversari del CeP.

12.- Representant territorial de Tarragona en relació a la Junta directiva de la Societat Catalana de Pedagogia Filial de l'Institut d'Estudis Catalans, des de 2021

13.- Coordinador territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Voluntariat Social.2023

14.- Jutjat de Pau de Cabacés. Suplent des de 2007, titular des de 2020.

15.- Converses C@LCs per a l'empoderament de les persones, segons les seves necessitats, interessos i capacitats. Des de 1976.

Voluntariat mensual i setmanal de voluntariat per la llengua, visitant de residències i centres de dia, hospitals, conversa aprèn català i castellà per a estrangers . Atenció a persones amb dol. Col·laboració amB lectura Fàcil i Lecxit.


diumenge, 5 de març del 2023

10.- Postulant personal a consells internacionals governamentals i no governamentals al voltant de la UNESCO 2030.-

 El dret a ser postulant, en aspiració competent en aprenentatge servei empoderador per arribar a la tesi estratègica servei d'investigació-acció i pràctica reflexiva

"Per poder ajudar, cal que t'ajudin i així com més serem més aprendrem, desaprendrem i reaprendrem i....... ens ajudarem"

Postulant personal.-

Els mòbils i els mèrits giren al voltant de l'ajuda solidària somunitària, en el marc teòric: 

A la Investigació-Acció (Action Research), Pràctica Reflexiva, Escolta Activa, Aplicacions de la Neurociència i de la Intel·ligència Artificial (A.I.) en la cultura i en l'educació del segle XXI. En aquest sentit imparteix ponències, conferències, cursos i tallers a nivell universitari o d'estudis superiors. Promotor de projectes i tasques en Aprenentatge Servei APS a la URV i pràcticums d'estudiants universitaris

Valoració recent pel Dr. Martí Teixidó:

https://cooppelcaminsmartiifranques.blogspot.com/2023/03/43-el-pedagog-i-filosof-inspector.html

Estudiós de la tesi de la "NeuroDecisiologia Comentalista" i en la pràctica impulsor de la Causa Cooppel per la Pau en la comunicació i en el suport motivacional en aprendre a aprendre sempre a construir la pau en la ment de les persones en l'horitzó ODS 2030 de les persones, famílies i associacions. On la principal eina és la conversa en la seva diversitat de formes.

Associactivista  Qx 15- 30 

https://agendaanims.blogspot.com/2023/02/171-posem-en-marxa-una-seccio.html?m=1


POSTULACIÓ A:

Consells internacionals governamentals i no governamentals al voltant de la UNESCO i de les Nacions Unides 2030.-

Foto  2018

Per a què ser membre de consells internacionals i nacionals  i com aconseguir-ho?

1.- Per a què ser membre dels Consells Internacionals (C.I.) i Nacionals (C.N.)?,.
La pertinença i la contribució a les causes pels ODS 2030
La pertinença en català, en español també dit "la membresia" personal. 
A més de ser més fàcil i més econòmica. A més de moment es tracta d'una iniciativa sols personal.
Existeix una diversitat de pertinença per a l'ajuda solidària.-
Des del fet de formar part com a soci o membre, o bé consultor o assessor cooperant dels  Consells Internacionals (C.I.) o Consells Nacionals (C.N.) es pot conèixer a persones, influir, participar en actes, compartir iniciatives, comunicar ponències.... sobre l'impacte de l'entorn de la pràctica Cooppel en museus o en espais del patrimoni reconegut o en vies de conservació, així els seus efectes mentals són molt positius en la comunitat i els beneficis personals, familiars i socials estan en estudi per la URV i es donen a coneixer en congressos i jornades educatives, pedagògiques, didàctiques etc. a arreu.
A més la publicació de l'Informe Qx 2030 i la tesi de la Causa Cooppel per la Pau 2030 suposarà un pas endavant.
L'important és donar a conèixer, aprendre de forma comunitària la pràctica Cooppel i ajudar a la transformació social gràcies a les escoles, els instituts, els museus i les biblioteques com a espais d'acollida de clubs Cooppel de famílies, de colles i d'associacions lliures en projectes solidaris.

Tasques més fàcils en aconseguir els somnis:

- Informar, orientar i assessorar a estudiants en temes relacionats amb els consells
- Fer difusió de la pràctica Cooppel i de les avantatges, punts forts, oportunitats, beneficis, efectes mentals i impacte a l'entorn proper que ocasiona. La constitució de clubs i formar part de la Federació Cooppel.

 - Aprendre més coneixements, tenir contactes i fer convenis de col·laboració a nivell local, territorial, nacional i mundial.

- Aspiració de crear la Fundació Internacional de Clubs i Federacions Cooppel per la Pau. "Cooppel.PAX" i "UNESCOoppeling", promoure el patrimoni i la cultura de la pau arreu del món en la pràctica del Cooppel en col·laboració amb la UNESCO.




2.- Com aconseguir-ho?.

2.1- Hi han diversos nivells de pertinença i de participació.- 
Primer cal conèixer els seus estatuts i els seus plans d'acord als ODS 2030.
Els nivells de pertinença a entitats, recursos  o Consells Internacional, Nacionals i Territorials són diversos:
1.- Admiració i subscripció informativa. És facilita el correu electrònic o el número de what's
2.- Adhesió o signatura del manifest i compliment del seu compromís. Es signa el manifest o l'adhesió.
3.- Participació  en l'adhesió en la seva difusió o proposta d'iniciatives de millora. Es participa en reunions i fòrums en dret a veu, però és a nivell intern, no s'aixequen actes.
4.- Voluntariat difusor i animador d'iniciatives solidàries. A més de rebre informació, es poden admetre's propostes o fer difusió d'iniciatives com la Causa Cooppel per la Pau.
5.- Associació amb dret sols a veu en l'assemblea o en congressos amb transparència pública i aixecant actes.

6.- Associació amb dret a veu i a vot,

7.- Associació amb dret a veu i a vot, a presentar candidatures o formar part d'una d'elles, a l'electoria i l'elegibilitat. 


2.2.- Passos per al reconeixement de la  pertinença plena.-

Cal tenir i presentar:
(1) El "currículum vitae" (CV) des de 1976 al respecte de les finalitats del Consell corresponents, 
(2) El fet de manifestar les raons i les aspiracions positives per a l'interès social, general i públic, 
(3) Tenir una o diverses entrevistes de postulant i 
(4) Aconseguir dos o tres socis avaladors. La part més complexa si no ens coneixem i no ens tenim la suficient confiança.
Altres passos i oportunitats per a la col·laboració

2.3.- Consells Internacionals i nacionals existents:
UNESCO
CONSEJO INTERNACIONAL DE MUSEUS
CONSEJO INTERNACIONAL DE ARCHIVOS
ICOMOS


 
2.4.- Projectes d' entitats i de recursos d'àmbit nacional i territorial que ja en forma part.-

- Causa Cooppel per la Pau
Tarragona
- Societat Catalana de Pedagogia SCP-IEC
Barcelona
- Asociación Española de Psicologia. 
 Análisis Transaccional AESPAT. 
Madrid
- Grup d'interès al Parlament de Catalunya. Barcelona
- Federació Catalana de Voluntariat Social- Barcelona
- Fòrum Turisme Sostenible. Parc Natural Serra de Montsant.
Morera de Montsant (El Priorat)
- Fòrum de persones i entitats del Consell Audiovisual de Catalunya.
Barcelona.
- Associació Catalana en Pro de la Justícia.
Calella.
- Consell Municipal de l'Habitatge
Tarragona







Escriu les 24 hores al what's núm. +34 619 79 39 69 o a info@cooppel.org.

Telèfon sempre en silenci degut a l'atenció nombrosa que fem i a la pluja de trucades publicitàries no autoritzades.


Si truques deixa el missatge al contestador automàtic.



Comental obert i llistat no tancat, en revisió constant

dimecres, 1 de març del 2023

09.- Resum del compromís de la Tesi Causa Cooppel per la Pau i dels 5 programes Cooppel.-


Internacional des del dia 08-06-17 a Andorra la Vella


 Aclariment sobre la Causa Cooppel per la Pau, 2030.-

1.- Pla general i els cinc programes Cooppel.- 
Ferran i Fina Masip professors i psicopedagogs porten a terme la tesi basada en els principis de la investigació acció i de la pràctica reflexiva denominada "Causa Cooppel per la Pau" que té el pla director general la qualitat de divulgació pública com a causa, animació personal i comunitària a la negociació i a la mediació veïnal i el suport motivacional personal i comunitari en aprendre a aprendre sempre i a tot arreu amb atenció a les persones de totes les edats, a les famílies i a les associacions en tasques de suport motivador en la mediació i en la prevenció. 
Tenim que destacar dels nostres diversos programes els cinc programes clau Cooppel següents: 
1.- PERSONAL. Atenció directe a persones amb dol, aprenentatge oral del català, atenció a la víctima, etc. Segons els seus interessos, necessitats, capacitats i aspiracions.

 2.- ESCOLAR. Camp educatiu en família.- Programa Cooppel de suport a les famílies amb menors d'edat presencial C@M.ins ( a l'institut Antoni Martí i Franquès de Tarragona) i el telemàtic C@MINS @RREU, "Éxit escolar i educatiu familiar i social".

3.- UNIVERSITATS. Relacions amb les universitats. Programa Cooppel de suport a la universitat. En acollir projectes d'Aprenentage Servei "APS" a estudiants de totes les facultats  i pràcticum de pedagogia,  "Aprenentatge Servei Comunitari universitari".
4.- ENTITATS I RECURSOS.-          Associactivisme.- Forma part de 15 associacions a la junta directiva i 15 més en les assemblees com a soci. Qx15-30 
Programa Cooppel Social en Atenció a Associacions com l'Ateneu de Tarragona, Federació i AAVVs, Federació Catalana Voluntariat Social i associacions, Centre estudis del Priorat (CeP), a ràdio Falset amb el programa mensual col·laborador Priorem Priorat, etc. "Associacions motors de la convivència i de la seguretat personal, social i comunitari"

  https://agendaanims.blogspot.com/2023/02/171-posem-en-marxa-una-seccio.html

5.- PATRIMONI NATURAL, CULTURAL, ARQUEOLÒGIC, ETC.
Patrimoni culturals, històric, arqueològic, turístic  i les ocasions de les relacions en família.-              Programa Cooppel sobre l'entorn i les aplicacions en els museus locals, biblioteques i les visites en família dels museus, espais naturals, rurals i urbans  així com les sales d'exposicions temporals. "Entorn comunitari, identitat, pertinença i participació"
Cada programa té els seus propis projectes, aquests les seves estratègies i cadascuna la seva avaluació dels resultats.

2.- Impacte i el camp d'influència i la nostra disposició voluntària .-
Cal destacar a les persones en general de totes les edats, a les famílies en general i amb menors d'edat en relació amb els pares, mares o tutories legals que en són les responsables, a les associacions on en 15 estem a la junta directiva, altres 15 en l'assemblea, QX15-30 altres en relació als convenis que fem en cada cas. Ajuntaments, Centres de Dia, Residències assistencials, etc.

Amb això pretenem aconseguir més difusió per la premsa i per les xarxes socials amb més de 10.000 contactes i per mitjà de les mateixes institucions, així com postular i aconseguir en formar part en consells internacionals governamentals o no ONG, al voltant de la UNESCO i dels O.D.S. 2030 de les Nacions Unides amb la publicació de l'INFORME "InfoQX2030" per abans de 2030, amb el marc teòric i el pla general amb els beneficis, els efectes mentals i l'impacte a l'entorn cultural, social i educatiu de la pràctica Cooppel.

3.- No dubtis en contactar, sense cap compromís.-
Per a més informació: 
Escriu al what's número 619 79 39 69   i a info@cooppel.org. Et responem el més aviat possible.


Foto a la Necròpolis, enguany celebrem el seu centenari, el passat diumenge dia 26 de febrer

El patrimoni, museus, biblioteques, etc.
Postulants als consells de les educacions a favor dels O.D.S. 2030, de les cultures en pro de la pau mental i social i de les ciències a favor de les llibertats i de les responsabilitats 


dijous, 23 de febrer del 2023

08.- Identificació de col·laborador radiofònic i columnista digital.-

 


Josep Maria Ferran i Torrent
   
Amb Federico Mayor Zaragoza a Tortosa




Amb Josep Sánchez Cervelló a la URV Tarragona


Amb Joan Perarnau IMET




Amb Arcadi Oliveres