dilluns, 5 de febrer del 2024

17.- FERRAN jm. DE COOPPEL (nom públic i creatiu)

 FERRAN DE COOPPEL, jm (Fs)

- Impulsor de la Causa Cooppel per la Pau des de 2011, investigador activista (I.A.) des de 1985 i de la Practica Reflexiva (P.R.). DIU. IA i ODS 2030. Associacionista des de 1975.

- Va impulsar els projectes 1976-70 "Aixo...Aleixarenc", 1980-81 ALBAIN, des de 1986 CERADAI i des de 2011 COOPPEL, a partir de 2024 posarà en marxa el pla general COOPPEL sota el nom "CoMENT 2030"

Màster i mentor social de la tesi postulant "DE": 

En els DRETS EMERGENTS de "Decisiologia Estratègica" (DE) des de 2004. Ara la iniciativa solidària "SENS" (  El Social Estímul Neuro Sensorial en el Saludable Entrenament del Neuroaprenentatge  ) pel dret a la  Llibertat Universal Mental (LLUM) 2023

COOPPEL: 

Cooperació pel sentit comú d'aprendre a aprendre. Teoria i Pràctica de la  seva Causa oferta pública i dels seus mòbils.

- Professor Comentalista. 

Organitza tallers mentals de comentaris cooperatius fonamentats en la neurociència.

- Psicopedagog Investigador Activista Comunitari teòric, pragmàtic i reflexiu . Associacionista.

 Transaccional Analista del Neuroaprenentatge analògic amb suport digital.  (currículum bimodal). 

Amb el marc conceptual i teòric de dos aportacions científiques: 

L'AND: "L'Anàlisi Neuro Decisional". Es fonamenta en el Transaccional Anàlisi de els psicologies en el neuroaprenentatge i en la presa de decisions. En record d'Andorra, 2017, inspiradora de la Causa Internacional Cooppel per la Pau 2030.

L'ADANs: L'Aprenentatge de la Decisió a partir de l'Anàlisi Neurosensorial i de les Narratives vitals (guions neurosensorials, relats cognitius, discursos relacionals afectius i comentals dels guions d'estil vital). En record a ADAN- ADAM  primer ser mític del gènere humà, invitació al sentit comú cooperatiu genèric universal en la construcció mental de la pau.

En el repte de la millora de la conversa i de la lectura, de l'oratòria , de la conversa aplicada al dol, en els records dels aprenentatges bàsics competencials universals segle XXI com l'expressió oral i els coneixements pràctics vitals, en la resposta i la recerca de solucions a les qüestions, als problemes i als conflictes de la ciutadania per a totes les edats i per a tota la vida.

Associacions i entitats relacionades:

FCVS, FEPA, QZero, IAMF, ATE, S21, JdP, CeP, CrD, IEC, AESPAT, UCRA, etc.

PRIORITÀRIA INTERVENCIÓ SOCIAL I SOLIDÀRIA EN ELS CINC CAMPS DE:

- LA MENTORIA SOCIAL I DEL SUPORT MOTIVACIONAL GENERAL

- LA TRANSMEDIACIÓ SOCIAL, EN LA MIRADA DE LA JUSTÍCIA RESTAURATIVA, RESOLUTIVA I PREVENTIVA

- LA INVESTIGACIÓ ACCIÓ (Action Research) I LA PRÀCTICA REFLEXIVA EN L' ÈTICA DELS DRETS HUMANS

- CONVERSANT EN LA MEDIACIÓ I EN LA  NEGOCIACIÓ.

 INICIATIVES DE LA INTEL·LIGÈNCIA SOLIDÀRIA   


Escriu al meu what's les 24 hores núm. +34 619 79 39 69 i et contesto el més aviat millor.


Laic compromès en l'apostolat lliure de la comunicació i de la conversa corresponsable sinodal.  "Francisco-sinodalista" (F.s).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada