dissabte, 17 de febrer del 2024

21.- SEMPRE DISPONIBLES .La nostra disposició amb CODI ÈTIC I CIENTÍFIC per a dur a terme la nostra tasca de voluntariat social APS.-

 Per la present exposem la nostra disposició de suport Cooppel que consisteix en suport tècnic educatiu i comunicatiu, suport motivacional, mediador i de mentoria a les persones, a les famílies i a les associacions amb el codi ètic per a dur a terme la nostra tasca de voluntariat social APS i amb els codis científic i de solidaritat, als quals estem compromesos amb confidencialitat, reserva i discreció.-  Tres cosis i tres tesis

1.- CODI ÈTIC de la proposta COOPPEL.- 

La nostra tasca s'ofereix amb codi ètic de cara a l'entitat que pactem i de cara a les persones que donem atenció, amb la concreció del compromís que serà avaluat. 

El nostre codi ètic és el mateix que el codi ètic del COPEC i de l'estatut del voluntariat i de l'aprenentatge servei (APS).

Les persones de les entitats que tractem estarem dins del seu projecte i mirarem d'ajudar i proposar complements i suplements dins dels principis del neuroaprenentatge que són el coneixement de les pròpies capacitats d'aprendre a aprendre, consciència i apreciació del seu nivell competencial actual i seguiment de les tasques d'entrenament CòMENTS amb els 40 items NTS i de la producció creativa que portem a terme en la nostra relació. Les produccions creatives respectem la seva autoria i posarem el seu nom d'autoria a les mateixes produccions creatives.

La nostra activitat és solidària i no té i no ha de tenir cap incompetivitat en el món laboral sinó la seva complicitat en benefici de les persones en el marc del voluntariat i de l'APS.

Tesi 01: Plantejament ètic sistèmic i inclusiu.

2.- FINS CIENTÍFICS de la Causa Cooppel per la Pau.- 

CODI CIENTÍFIC de les condicions de la investigació Cooppel.-

Nosaltres oferim la nostra atenció de forma voluntària social, aprenentatge servei Cooppel i per tant concretarem les condicions per les quals es pugui a terme el programa o projectes i es treguin els seus resultats. Condicions que s'han de valorar, respectar i tenir en compte els valors i les normes al respecte. Els nostres principis són a més de l'entrenament "ENTS" els de la consciència i el record de les pròpies competències, la creativitat com la producció creativa i les relacions sistèmiques de l'entorn i de les tasques personalitzades en el propi context personal i/o familiar. Concretarem les proves (veus, fotografies, videoclics), les anècdotes i els testimonis voluntaris que evidenciïn els progressos i la seva opinió.

Tesi 2: Els resultats és tenir clar com podem ajudar a més persones, més famílies i més associacions.

3.- EQUITAT

CODI SOLIDARI DE DRETS HUMANS: IGUALTAT I EQUITAT. 

Tots hi guanyem i entre tots transformem la societat.-

La nostra relació i tracte d'acord als Drets Humans és entre iguals amb respecte, amb les persones que tenen responsabilitats i per empatia nosaltres ens fem còmplices de les mateixes amb diàleg i en la mira en el bé a les persones que fem atenció.

Les nostres virtuts i valors són: 

- humanitat (drets humans 1948 i drets humans emergents).

- equitat, igualtat, 

- coherència, autenticitat, legitimitat,

- competència, visió de futur, sempre sumar,

- reflexió, pragmatisme i activisme en la resolució de problemes.

- imparcialitat, neutralitat,

- universalitat de valors i disseny universal dels aprenentatges (DUA), 

- cooperació i llibertat responsable, 

- caràcter 100% voluntari, pressupost agència zero zero i gratuït amb la finalitat científica d'aprendre per millorar l'ajuda als demés.

- benestar humà, animal, vegetal i, ecologia integral i sostenibilitat mundial.

Tesi 03: La confiança, la reputació i la dignitat honoris causa són claus en eliminar els biaixos mentals, les barreres socials i els obstacles culturals per a dur a terme experiències constructores de competències ciutadanes del segle XXI 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada